MENU

Forum - Witam

| 1 | 2 |   następne »

Witam

Witam

Mi tam nigdy  nikt nie dokuczał, ale sam ze sobą nie mogę sie pogodzić, ale próbuje jakoś żyć.

Witam

ja nie mam tyle odwagi  nie akceptuje tego wiec nie bede sie pokazywac bez grzywki dopuki cos nie zrobie z tym wygladem ale z tego co czytalam da sie zalozyc epiproteze na wlase oko koszt okolo 800zl z czeo 600zl jest refundowane ciesze sie bo w koncu moj koszmar sie skonczyĹ�miech

Witam

a to nie wiem.ja mam roczna soczewke w cenie 1200pln.a pokazesz sie bez grzywki ?:) bo jak narazie nic Ci nie brakuje,ze sie tak wyraze ;p

Witam

bo ja to np jak kazdemu mowie jestem gruby,brzydki i...slepy :P

Witam

Witam

wolalbym miec niedowage niz nad xD.a jak widze na zdj to masz ladna buzie i cialo,wiec nie marudz ;p

Witam

Witam

Ona kłamie, próbuje Cie pocieszyć, nie słuchaj jej xD Też widziałem fotki, i piękno samo w Sobie xD Nic ino w świat xD

Witam

Witam

ino ma racje xD nawet nie dostrzeglem u Ciebie jakiegos "defektu" :D pewnie tam faceci lgną do Ciebie :),nie widac nawet zebys miala cos z okiem ;p a ja to mam bielmo :( to juz hardcore nie disco :)

Witam

Witam

chcialbym tak miec jak Ty w punkcie 2;p.a masz moze swiatlopoczucie w tym oku?? ja w swoim oczywiscie nie mam;p kiedysss mialem...

Witam

a jak nie lgną to niech żałuja :)

Witam

lgną lgną, i to nie jeden, sama mówiła xD Cicha woda, mówie ci ona cie tylko pociesza, ale laska z niej, jakich mało xDxD

Witam

Witam

ale ja nie bylem pijany jak widzialem Twoje zdjecia ;p

Witam

Witam

no nie wiem :) jest masa dziewczyn,ktore wygladaja lepiej w realu niz na zdjeciach :) a Ty pewno taka jestes :)

Witam

| 1 | 2 |   następne »