MENU

Forum - kontakt

| 1 | 2 | 3 | 4 |   następne »

kontakt

kontakt

ja też się może wypowiem bo jednooczna jestem od urodzenia. Z nauką nie miałam żadnych problemów, nieskromnie powiem, że przez okres podstawowki i gimnazjum byłam nawet najlepsza w klasie. Potem dostałam się do najlepszego liceum w mieście a potem na studia na jednym z bardziej obleganych kierunków. Absolutnie nie piszę tego po to żeby się przechwalać, tylko żeby uspokoić wszystkie zatroskane mamy :)

Co mi sprawiało troszkę trudności to przepisywanie z tablicy-zajmowało mi więcej czasu, zawsze wolałam kiedy nauczyciele dyktowali, zauważyłam tez że jestem słuchowcem i mam dobrą pamięć słuchową co zapewne rekompensuje dysfunkcje wzroku. Może trochę wolniej piszę. Nigdy nie korzystałam z żadnej taryfy ulgowej, dopiero przy maturze dowiedziałam się, że mogę skorzystać z prawa do wydłużenia czasu na egzaminach. Obecnie wygląda to tak, że nalezy się zgłości do poradni psychologiczno pedagogoicznej (lub szkoła kieruje) i tam wystawiają odpowiednią opinię, która umożłiwia wydłużenie czasu trwania egzaminów. Przydatna rzecz :)

Drogie mamy, głowy do góry!!

Aha, no ja tez zmagałam się z nietolerancją rówiesników więc to rzeczywiście jest obszar do pracy. warto pomagać dziecku w budowaniu dobrych relacji z innymi dziećmi i wzmacniać poczucie własnej wartości.

kontakt

witam serdecznie w Nowym Roku.

Składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia .

Mamy w końcu termin na wymianę  protez,ale już nie w Krakowie.Umówiłyśmy się w Katowicach.Zobaczymy jaka będzie różnica .Termin dziwny bo na sobotę 11.02.

Jak będziemy po dam znać o mojej opinii :)

Pozdrawiamy

kontakt

witam

Napiszcie mi proszę czy był juz ktoś teraz w styczniu w Katowicach??

Pytam bo umówiłam się i dostałam potwierdzenie ,ale dowiedziałam się o zmianie cen protez w tej pracowni ok 1400 zł od protezy (600 refundacja czyli 800x 2 muszę dopłacić -bo Roza ma dwie protezy)

proszę o odowiedź.Dzięki z góry i pozdrawiam 

kontakt

witajcie, mamy nowe protezy.Kosztowały majątek bo 1600 za dwie plus dojazd do Katowic ,ale jestem bardzo zadowolona. Są dużo ładniejsze niż te z Karkowa i w końcu dziecko zamyka oczka:).Roza też jest zadowolona, nic ją ie uwiera , nic nie przeszkadza. Miło, szybko i skutecznie. Polecam .

Dodam zdjęcie z nowymi protezami.

kontakt

Rozalka wygląda super :) Rzeczywiście różnica (na korzyść!) ogromna. Buziaczki dla małej. Czy mogłabyś jeszcze podać całkowity koszt wykonania jednej epi?

kontakt

Aldona super. Daj jakieś namiary na Katowice i napisz, ile wcześniej trzeba rezerwować termin i czy jest refundacja?

kontakt

witam Was serdecznie

Numer do Katowic wzięłam z jednoocznych.

Roza ma protezy, gdyż nie ma wszczepionych implantów.

Koszt jednej protezy to 1400zł minus 600 refundacji co daje 800zł.Pewnie epi nie różni się zbyt ceną.Plus minus 100zł,ale warto zadzwonić i się dokładnie dowiedzieć.

Co do terminu nie czekałam długo.Dzwoniłam w grudniu i termin miałam na 11 lutego(sobota).

Bez problemu wymieniono Rozalce dwie protezy.(fakt koszt 1600 za dwie- jest spory,ale wart takiej solidnej pracy). Czas oczekiwania w poczekalni niecała godzinka:)

U Rozi widać różnicę na pierwszy rzut oka, nikt nie narzucał jaki ma mieć kolor, zrobiono taki jak chciałam:) . Proteza troszkę się podnosi ale to wina usuniętego mięśnia a nie oprotezowania.W ogóle dowiedziałam się ,że Rozia miała za duże protezki, co było szokiem, bo w końcu w Krakowie mówiono,że są idealne co do wielkości oczodołu. Cóż ,wiem teraz ,że mam możliwość wyboru i nie jestem skazana na jedną pracownie.

Pozdrawiam serdecznie.

Kontakt i lokalizacja

GABINET OKULISTYCZNY - CENTRUM SOCZEWEK KONTAKTOWYCH

lek. med. Piotr Jaworski

ul. Żwirki i Wigury 4, Katowice 40 - 640

(032) 2000 513

tel. kom. 0601 412 942
tel./fax (032) 781 98 93

e-mail: jaworski@okulista.pl

kontakt

Dzięki Aldona:) trochę mnie przeraża, że to u Jaworskiego, ale spróbujemy:)
  | 1 | 2 | 3 | 4 |   następne »