MENU

Forum - Witam wszystkich.

Witam wszystkich.

Witam wszystkich.

Mam na imię Rafał i mam 34 lata.

Mam dwoje oczu ale widzę tylko na jedno(prawe.W dodatku noszę okulary -6 dioptrii).W wieku 17 lat miałem głupi wypadek(ktoś mi to zrobił).Przez co zniszczył mi całe życie.Nie będę opowiadac jak to się stało i użalac się nad sobą bo to nie ma sensu.Nie jestem z takiego życia zadowolony ale pogodziłem się z tym i basta.Może narazie tylo o mnie.

Pozdrawiam Was wszystkich i... Carpe diemUśmiech

Witam wszystkich.

Eee tam, nei myśl tak że zniszczył Ci życie :) Witaj na forum, napisz coś więcej o sobie :)

Re: Witam wszystkich.

vivian darkbloom:
Eee tam, nei myśl tak że zniszczył Ci życie :) Witaj na forum, napisz coś więcej o sobie :)

Coś więcej o sobie hmm...Jestem jak pewnie większośc z Was samotny ,mam wyuczony zawód w którym pracuję jak zdrowy człowiek.Nie jestem na żadnej rencie.Mam orzeczenie o niepełnosprawności II stopnia.Wystarczy?Uśmiech

Witam wszystkich.

Tak, zaspokoiłeś moją ciekawość na razie ;p Chyba że masz ochotę jeszcze coś napisać.

Ale nei zgadzam się, że WIĘKSZOŚĆ tutaj jest samotna. W kazdym razie-zapraszamy do nas :)

Witam wszystkich.

OKUśmiechPrzyjmuje zaproszenieUśmiech

Re: Witam wszystkich.

vivian darkbloom:

Tak, zaspokoiłeś moją ciekawość na razie ;p Chyba że masz ochotę jeszcze coś napisać.

Ale nei zgadzam się, że WIĘKSZOŚĆ tutaj jest samotna. W kazdym razie-zapraszamy do nas :)

Pisząc WIĘKSZOSC miałem na myśli partnera życiowego,chłopaka ,dziewczynęUśmiech

Witam wszystkich.

Ja tak samo pisałam o kwestii samotności. Myślę że większość chyba jednak jest sparowana. Albo przynajmniej połowa. Szczęśliwcy :)