|
Witam wszystkich.
|
|
2011-01-11 18:47:50
|
Witam wszystkich.Mam na imię Rafał i mam 34 lata. Mam dwoje oczu ale widzę tylko na jedno(prawe.W dodatku noszę okulary -6 dioptrii).W wieku 17 lat miałem głupi wypadek(ktoś mi to zrobił).Przez co zniszczył mi całe życie.Nie będę opowiadac jak to się stało i użalac się nad sobą bo to nie ma sensu.Nie jestem z takiego życia zadowolony ale pogodziłem się z tym i basta.Może narazie tylo o mnie. Pozdrawiam Was wszystkich i... Carpe diem
|
|
2011-01-11 18:52:48
|
Witam wszystkich.Eee tam, nei myśl tak że zniszczył Ci życie :) Witaj na forum, napisz coś więcej o sobie :)
|
|
2011-01-11 19:19:05
|
Re: Witam wszystkich.vivian darkbloom: Eee tam, nei myśl tak że zniszczył Ci życie :) Witaj na forum, napisz coś więcej o sobie :) Coś więcej o sobie hmm...Jestem jak pewnie większośc z Was samotny ,mam wyuczony zawód w którym pracuję jak zdrowy człowiek.Nie jestem na żadnej rencie.Mam orzeczenie o niepełnosprawności II stopnia.Wystarczy?
|
|
2011-01-11 19:56:02
|
Witam wszystkich.Tak, zaspokoiłeś moją ciekawość na razie ;p Chyba że masz ochotę jeszcze coś napisać. Ale nei zgadzam się, że WIĘKSZOŚĆ tutaj jest samotna. W kazdym razie-zapraszamy do nas :)
|
|
2011-01-11 19:58:40
|
Witam wszystkich.OK  Przyjmuje zaproszenie 
|
|
2011-01-11 20:46:15
|
Re: Witam wszystkich.vivian darkbloom: Tak, zaspokoiłeś moją ciekawość na razie ;p Chyba że masz ochotę jeszcze coś napisać. Ale nei zgadzam się, że WIĘKSZOŚĆ tutaj jest samotna. W kazdym razie-zapraszamy do nas :)
Pisząc WIĘKSZOSC miałem na myśli partnera życiowego,chłopaka ,dziewczynę
|
|
2011-01-11 20:57:51
|
Witam wszystkich.Ja tak samo pisałam o kwestii samotności. Myślę że większość chyba jednak jest sparowana. Albo przynajmniej połowa. Szczęśliwcy :)
|
 |
 |