|
iUserCount++
|
2011-01-02 02:37:31
AdamObecnie trudno powiedziecPosty: 6
|
iUserCount++Witam, Na imię mi Adam i nie widzę na jedno oko. Dawna choroba ruszyła poza oczami to i owo, ale jakoś się trzymam O powagę u mnie trudno i jak było widać - po nocach zdarza mi się pisać bzdury. Forum czytam już od jakiegoś czasu. Trafiłem tu przypadkiem googlując jakieś informacje. Myślę, że informacje są przystępniejsze inie powinny już nikogo bulwersować. Pozdrawiam wszystkich
|
|
2011-01-02 10:51:40
|
iUserCount++Adam czy jesteś przyjacielem BILLA
|
2011-01-02 13:44:21
|
Re: iUserCount++jagoda 1967: Adam czy jesteś przyjacielem BILLA
Raczej nikogo takiego nie znam. Mogę spytać kto to jest i skąd takie pytanie/przypuszczenie?
|
|
2011-01-02 16:06:18
|
iUserCount++takie przypuszczenie wyszło stąd że napisałeś jestem alko przepraszam cię jeśli cię uraziłam a Bill był założycielem ruchu aowskiego.
|
2011-01-02 16:35:23
|
iUserCount++Adam nie pij tyle albo odloz prochy :)
|
2011-01-02 16:41:34
|
Re: iUserCount++jagoda 1967: takie przypuszczenie wyszło stąd że napisałeś jestem alko przepraszam cię jeśli cię uraziłam a Bill był założycielem ruchu aowskiego.
Jeśli ktoś powinien tu przepraszać, to ja. Nie powinienem wyjeżdżać z takim tekstem, tym bardziej, że mam znajomego w ośrodku i to naprawdę poważne problemy. Po nocach czasami zachowuję się jak szczeniak. Przepraszam. EDIT: Wystarczy, bym nie siedział do rana, kiedy mi się myślenie wyłącza. EDIT2: Pozwoliłem sobie edytować post, żeby nie denerwować większej liczby osób.
|
 |
 |