MENU

Forum - Witam

Witam

Witam

Witam jestem tu nowy w zasadzie  to nie wiem jak zacząć  więc opowiem wam krótko swoja historię jestem osobą jednooczną nie widzę na lewe oko od urodzenia ponieważ to oko jest niesprawnie  razem z upływem lat nastąpił jego częściowy zanik  jest  w nim co prawda zez  i zaćma ale  jakoś się żyło  w ostatnich dwóch  miesiącach nastąpiło samoistne zapalenie oka i przez to oko nastąpiło zapalenie nerwów wewnątrz głowy  po mozolnym wyleczeniu zapalenia nerwów wewnętrznych  głowy pozostało oko w którym jako tako udało  się podleczyć  zapalenie ale po badaniach okulistycznych okuliści zdiagnozowali  oprócz  zeza i zaćmy   jaskrę i odklejenie czegoś tam już nie pamiętam dokładnie  więc jeśli zapalenie ustąpi będę skazany na jakieś leki do końca życia a jeśli nie ustąpi to mam  być przygotowany na usunięcie tego oka

to na tyle mam nadzieje ze nie zanudziłem zbytnio 

Witam

Witaj  na forum :)

życze dużo zdrówka

Witam

Witaj endriu na forum.

Taka mala prosba, czy mozesz uzywac znakow przestankowych? Bfajnie, a Twoje posty bardziej czytelne, tak wszystko zlewa sie w jedna calosc. Z gory dzieki.

Witam

Witaj endriu na forum.

Taka mala prosba, czy mozesz uzywac znakow przestankowych? Bfajnie, a Twoje posty bardziej czytelne, tak wszystko zlewa sie w jedna calosc. Z gory dzieki.