Witam jestem tu nowy w zasadzie to nie wiem jak zacząć więc opowiem wam krótko swoja historię jestem osobą jednooczną nie widzę na lewe oko od urodzenia ponieważ to oko jest niesprawnie razem z upływem lat nastąpił jego częściowy zanik jest w nim co prawda zez i zaćma ale jakoś się żyło w ostatnich dwóch miesiącach nastąpiło samoistne zapalenie oka i przez to oko nastąpiło zapalenie nerwów wewnątrz głowy po mozolnym wyleczeniu zapalenia nerwów wewnętrznych głowy pozostało oko w którym jako tako udało się podleczyć zapalenie ale po badaniach okulistycznych okuliści zdiagnozowali oprócz zeza i zaćmy jaskrę i odklejenie czegoś tam już nie pamiętam dokładnie więc jeśli zapalenie ustąpi będę skazany na jakieś leki do końca życia a jeśli nie ustąpi to mam być przygotowany na usunięcie tego oka
Taka mala prosba, czy mozesz uzywac znakow przestankowych? Bfajnie, a Twoje posty bardziej czytelne, tak wszystko zlewa sie w jedna calosc. Z gory dzieki.
Taka mala prosba, czy mozesz uzywac znakow przestankowych? Bfajnie, a Twoje posty bardziej czytelne, tak wszystko zlewa sie w jedna calosc. Z gory dzieki.