Witam was serdecznie

Witam was serdecznie.

Jestem tu na tym portalu po raz pierwszy. Nie wiedziałam że istnieje taki portal jak jednooczni.pl

Interesuję się okulistyką od kilkunastu lat.

Powód mojego zainteresowania był taki iż od 6 roku życia zachorowałam na oczy.

W tym wieku nie interesowało mnie to tak bardzo. Po prostu nosiłam okulary i tyle.

W wieku 7 lat przestałam nagle widzieć na jedno oko. Nim lekarze zaczęli swoje działanie okulistyczne w tej sprawie było już za późno. Nadal byłam zbyt małolata by się tym przejmować. Co dwa lata sytuacja moja pogarszała się.

W wieku 15 lat zaczęłam coraz bardziej chorować na oczy i od tej pory moje zainteresowania okulistyką wzrosły.

Teraz w wieku dorosłym, moja wiedza na temat moich chorób z oczami jest coraz większa oraz interesuję się sytuacjami innych ludzi. Sporo czytam na Internecie wiadomości z dziedziny okulistycznej oraz zakupuję w miarę możliwości książki okulistyczne by dowiedzieć się jak najwięcej na tematy okulistyczne, chorób oczu , objawów i leczeniu.

Bardzo się cieszę że przez przypadek znalazłam tą właśnie stronę „ jednooczni.pl” Mam nadzieję że dowiem się tutaj wielu ciekawych rzeczy na tematy okulistyczne o których jeszcze nie wiem, oraz podzielę się z wami moimi problemami okulistycznymi z jakimi się teraz borykam od ponad 1996 roku.

Obecnie szukam informacji o epiprotezach ocznych.

Bardzo mało wiem na ten temat, oraz gdzie najlepiej wykonują takie epiprotezy dla dorosłych. Stoję przed podjęciem decyzji o zakupie epiprotezy oka.

Nic na ten temat nie wiem. Bardzo bym chciała by epiproteza była identyczna jak drugie oko oraz żeby się ruszała.

Szukałam na Internecie stron video filmów by ujrzeć na mini filmie jakomkolwiek osobę z epiprotezą, by muc zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości lecz nic nie mogę poszukać i oto szukając takich stron właśnie znalazłam przez przypadek stronę jednooczni.pl

Do usłyszenia na forum

Pozdrawiam.

śmiech