MENU

Forum - Podziękowanie dla Olsztyna

Podziękowanie dla Olsztyna

Witajcie, za pośrednictwem naszego forum chciałabym podziękować lekarzom z Olsztyna za fachowa opiekę i przeprowadzenie operacji enukleacji oka z wszczepieniem implantu.Operacja przeprowadzona była w pażdzierniku 2009.Operowana byłam przez dr. Janusza Pieczyńskiego oraz Panią dr. Beatę Dziewulską. Byłam pierwszą oobą na której wykonano tego typu operację.Mimo tego wszystko wykonane było jak należy co potwierdził Pan Andrzej Wieremczuk z Warszawy przy doborze epiprotezy.Stwierdził on, że ruchomość implantu jest bardzo dobra i że Pan dr.Pieczyński bardzo się przy tej operacji postarał.Dlatego tez jeszcze raz dziękuję Panu doktorowi Januszowi Pieczyńskiemu  jak i pani dr. Beacie Dziewulskiej.Piszę o tym dopiero teraz poniewaz miałam drobne kłopoty ze zrośnieciem się spojówki na implancie,co nie było winą lekarzy tylko anatomi mojego oczodołu.Na szczęscie wszystko jest juz w jak najlepszym porządku i za to chwała lekarzom-szczególnie doktorowi Pieczyńskiemu ,który tak się ze mną namęczył.Z czystym sumieniem mogę Was wysyłać na operację do Olsztyna.

Witaj Aniu ciesze się że już wszystko w pożądku napisz co porabiasz obecnie  bo ja szukam pracy ale narazie nic nie znalazłam,,, pozdrawiam serdecznie

Hej Kasiu u mnie wszystko po staremu.Pracuję od trzech miesięcy w adminstracji agencji ochrony, jako referent.Jest to Zakład Pracy Chronionej.Praca jest bardzo dobra i zarobki nie najgorsze.Mam też super współpracowników.A poza tym moja córcia rośnie sobie wesoło,jest moim aniołkiem.Napisz co u Ciebie .Jeżeli chodzi o pracę to radzę Ci szukać w Zakładzie Pracy Chronionej.Pozdrawiam!

Witam.Ciesze sie ze u ciebie wszystko ok juz z oczkiem.W Olsztynie zaufałam tylko Panu Dr Zalewskiemu,ale tylko leczy.Ja tez szukam pracy i nie wiem co to bedzie..