MENU

Forum - Cześć Wszystkim :)

Cześć Wszystkim :)

Jestem nowy więc witam wszystkich forumowiczów.

Jestem Robert, mam jedno oko, drugie straciłem w wypadku w 1998 roku

nie mam protezy, chodzę w opasce na oku.

Pozdrawiam

Witam Cie,ja też tu jestem od niedawna,mam jedno oko ale u mnie stwierdzono czerniaka złośliwego naczyniowki,witamy w gronie jednookich,no i male pytanko---dlaczego nie zrobisz protezki???

Cześć Urszulo, protezy nie robię bo najpierw musiał bym naprawić kość oczodołu ponieważ źle się pozrastało po wypadku. Pozdrawiam

A ja pewnie cię zaskoczę - lubię przepaski - uważam że wygląda to całkiem fajnie - jeśli jest dobrze dobrana. Może i interesująco? W Polsce ludzie nie są tolerancyjni, ale jak byłam za granicą, nikt nie robił problemu - mam dwie koleżanki w Anglii, które otwarcie przyznają się do jednooczności - nawet jedna poderwała faceta na piękną opaskę :)

Hej, w Polsce jeszcze długo będzie tak jak jest, w Niemczech mieszkałem 2 lata i tam też nie było nigdy żadnych negatywnych reakcji, a najfajniejsze były dzieci tam, podchodziły i pytały czy jestem prawdziwym piratem i gdzie jest mój statek :)

A w Polsce jak dzieciak w sklepie mówi do matki " o patrz mamo pirat" to ta go za rękę ciągnie i ucieka jak bym miał ich zaraz zastrzelić. Paranoja jakaś

No, niestety tak to u nas wygląda, za granica jest całkiem inna mentalnosc ludzi, o wiele lepsze zycie tam jest :)