|
Witam;)
|
|
2010-06-06 23:42:47
|
Witam;)Cześć! Zarejestrowałem się na tym forum dlatego, że nie lubię za bardzo rozmawiać na temat mojego oka z rodziną albo z kumplami ponieważ zauważyłem ,że chyba bardziej się przejmują niż ja, a nie lubię jak moim najbliższym jest smutno z mojego powodu:( Z tego co wyczytałem na forum to wyczytałem, że większa część osób na tym forum nie widzi na oko od dłuższego czasu. Ja dopiero staram się przyzwyczaić do mojej sytuacji. Nie widzę na jedno oko dlatego że w tym Nowym Roku miałem strasznego pecha:/ Petarda która została zapalona przeze mnie zamiast polecieć w górę została na ziemi i wybuchła. Od petardy odleciał odprysk i trafił mi prosto w oko. Teraz od pół roku chodzę z opatrunkiem na oko. Z chęcią bym go odkleił, ale muszę czekać na opinię lekarza, bo cały czas nie wiadomo co zrobić z okiem bo zanika. Pytając się lekarza gdzie robią najlepsze protezy to odpowiedział mi, że w Łodzi. Może ktoś z was wie może więcej o tym szpitalu? Był bym wdzięczny za za każdą, nawet najmniejszą informację na temat tego szpitala. Pozdrawiam;)
|
2010-06-07 00:02:42
|
Witam;)Hej, hej, widzę, że jesteś moim krajanem :) Pojedź do Lublina, do doktora Haszcza, póki to jest świeże, może wszczepi ci implant. Jak chcesz numer, to poszperaj na forum, a jak nie znajdziesz, poszukaj Szpitala Okulistycznego w Lublinie. Pozdrawiam!
|
|
2010-06-07 10:18:55
|
Witam;)Dziękuję za informacje, na pewno gdy będę u mojego okulisty wspomnę o tym doktorze, a co do Sępólna to bardzo fajne imprezy się udawały;), a tak dokładnie to jestem z Gostcyna, mała wioska niedaleko Tucholi :P
|
 |
 |