2010-04-14 11:32:23
|
Witam:) procze o pomoc:)Witam Wszystkich:) Jestem bardzo mile zaskoczona stronką która znalazłam na temat jednoocznych, nie spodziewałam się że coś takiego istnieje;) Jestem jednooczna od urodzenia (a mam 22lata) powodem mojej jednooczności jest toksoplazmoza, od kiedy moi rodzice zorientowali się że nie widze na jedno oko, jeżdzili ze mną po wielu klinkach. Lekarza twierdzili że kiedy skończę 21 lat, operacyjnie przywróca mi wzrok, no to z ogromną niecierpliwością czekałąm na te magiczne 21 urodziny;) jednak po konsultacjii lekarskiej w ubiegłym roku, okazało się że nic nie da się z moim okiem zrobić , więc zostaje mi zaakceptowania biezącej sytuacji. I wszystko jest w porządku, zyje normalnie jak dotychczas, jednak od paru miesięcy zaczynam miec problemy ze zdrowym okiem, strasznie mnie boli i bywa ze nie widze na nie wyraźnie, czytanie ksiazek sprawia mi ogromny problem, korzystanie z internetu także, a za pare miesięcy kończe studia, także musze pisac prace , ale nie jestem w stanie, bardzo sie martwie. Byłam u okulisty jednak dostałam tylko jakieś krople, i zero jakichkolwiek informacji, co powinnam dalej robić.... czy jest ktoś kto mógłby mi udzielić pomocnych informacjii? Pozdrawiam
|