|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKA
|
2009-02-07 21:04:14
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKAKochani, szukam naprawde dobrego okulisty w woj. małopolskim, polecono mi już Panią dr Kobylarz macie związane z nią doświadczenia?? Najlepiej gdyby przyjmował prywatnie, bo potrzebuje przeprowadzic dłuższą rozmowe i dobrze by miał doświadczenie z dzieciakami.
|
2009-02-07 21:16:05
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKAmiał ktoś z was do czynienia z dr Koraszewską-Matuszewską?
|
|
2009-02-08 12:15:03
|
Re: SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKAclementynkaa: miał ktoś z was do czynienia z dr Koraszewską-Matuszewską? Witam, ja mialem dotyczenia z pania Prof. Opiekowala sie mna od dziecka, nawet operowala - obecnie mam 26 lat. Moze to tylko moje subiektywne odczucie ale ostatnio jak do niej trafilem z sumie wiekszym problemem poczulem sie lekko olany. We wczesniejszych latach bylo duzo lepiej, dodatkowo miala wplywy w klinice na ceglanej, leczylem sie prywatnie trafilem na oddzial bez kolejki. Napewno nie podwazam jej wiedzy bo ta napewno jest duza i warto sie z nia skonsultowac.
|
2009-02-08 13:40:03
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKAwolek, polecono mi własnie panią Matuszewską, podobno była ona ordynatorem oddziału dziecięcego na ceglanej, teraz ponoć przyjmuje tylko u siebie w gabinecie na Pocztowej w Katowicach, byłam z córą w szpitalu na ceglanej ale trafiłyśmy na młodą okulistke (nie pamiętam nazwiska), nie podważam jej kompetencji oczywiście, ale wolałabym pójść prywatnie do kogoś doświadczonego który poświęci nam więcej czasu i odpowie na mnóstwo pytań.
|
|
2009-02-09 10:55:47
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKATak, byla ordynatorem na odzdzilae dziciecym. Co do samego szpitala na ceglanej to fakt - kadra sie tam zmienila. Jelsi chodzi o sama prof Matuszewska to juz nie przyjmuje na pocztowej a na kosciuszki - taka mala uwaga aby nie bladzic.
|
2009-02-09 12:01:13
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKADzięki
|
|
2011-07-11 18:28:24
|
SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKADobrego okulisty i nie tylko również można znaleźć na www.ofachowcach.pl
|
 |
 |