MENU

Forum - SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKA

SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKA

Kochani, szukam naprawde dobrego okulisty w woj. małopolskim, polecono mi już Panią dr Kobylarz macie związane z nią doświadczenia??

Najlepiej gdyby przyjmował prywatnie, bo potrzebuje przeprowadzic dłuższą rozmowe i dobrze by miał doświadczenie z dzieciakami.

miał ktoś z was do czynienia z dr Koraszewską-Matuszewską?

Re: SZUKAM BARDZO DOBREGO OKULISTY W KRAKOWIE LUB OKOLICY DLA DZIECKA

clementynkaa:
miał ktoś z was do czynienia z dr Koraszewską-Matuszewską?

Witam, ja mialem dotyczenia z pania Prof. Opiekowala sie mna od dziecka, nawet operowala - obecnie mam 26 lat.
Moze to tylko moje subiektywne odczucie ale ostatnio jak do niej trafilem z sumie wiekszym problemem poczulem sie lekko olany. We wczesniejszych latach bylo duzo lepiej, dodatkowo miala wplywy w klinice na ceglanej, leczylem sie prywatnie trafilem na oddzial bez kolejki.

Napewno nie podwazam jej wiedzy bo ta napewno jest duza i warto sie z nia skonsultowac. 

wolek, polecono mi własnie panią Matuszewską, podobno była ona ordynatorem oddziału dziecięcego na ceglanej, teraz ponoć przyjmuje tylko u siebie w gabinecie na Pocztowej w Katowicach, byłam z córą w szpitalu na ceglanej ale trafiłyśmy na młodą okulistke (nie pamiętam nazwiska), nie podważam jej kompetencji oczywiście, ale wolałabym pójść prywatnie do kogoś doświadczonego który poświęci nam więcej czasu i odpowie na mnóstwo pytań.

Tak, byla ordynatorem na odzdzilae dziciecym. Co do samego szpitala na ceglanej to fakt - kadra sie tam zmienila.

Jelsi chodzi o sama prof Matuszewska to juz nie przyjmuje na pocztowej a na kosciuszki - taka mala uwaga aby nie bladzic. 

Dzięki

Dobrego okulisty i nie tylko również można znaleźć na www.ofachowcach.pl