Forum - Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?
![]() |
Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?
|
|---|---|
| 2025-05-12 12:02:54 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Cześć, Rozważam m.in.: Austria – Asprion Macie doświadczenia z którymś z tych miejsc? Albo może polecacie coś jeszcze innego? Gdzie warto się wybrać? Dzięki z góry za każdą opinię!
|
| 2025-05-12 14:58:23 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Poleciłabym w Polsce Chorzów, ale tam wykonują tylko protezy z drukarki 3D. Wcześniej wykonywał epiprotezy Thorsten Meyer, obecnie - jedynie w Monachium przyjmuje. W listopadzie wybieram się do Krakowa, do Vision Perfekt - po raz pierwszy, dotąd korzystałam jedynie z epiprotez od T. Meyera i byłam bardzo zadowolona z efektów.
|
| 2025-05-12 15:45:35 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Okej, dzięki za odpowiedź. Właśnie odnośnie Krakowa też są różne opinie itd. więc sam nie wiem. Na razie wysłałem maile do Londynu i innych. Dam znać co i jak będę mieć więcej informacji - jak mi odpowiedzą.
|
|
2025-05-12 18:17:46
|
Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Ja w Lipcu jadę do Vision po epi do Krakowa, są różne opinie, ale znam dwie osoby z forum z którymi mam stały kontakt i epi u nich są bardzo dobrze wykonane, niemalże nie odbiegają od zdrowego oka. Wcześniej robiłam u Thorsten Meyer o nim też są różne opinie jedni byli zadowoleni, a jedni nie jednak mi zrobił bardzo dobrze. Byłam bardzo zadowolona. Także ile osób tyle różnych opinii.
|
| 2025-05-13 10:40:30 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Jutro idę na konsultacje do Krakowa ale na protezę z tworzywa, a nie szklaną - dam znać co mi powiedzą.
|
| 2025-05-13 17:17:58 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Świetnie Ja również czekam na opinię Noszę epi od P Welendy bądź Walendy? Niestety jest już w stanie krytycznym także rozglądam się za jakimś miejscem gdzie mógłbym się udać i wymienić już dosyć zmęczona życiem epi...
|
| 2025-06-06 11:08:34 | Gdzie najlepiej zrobić protezę oka w 2025? Macie sprawdzone miejsca?Polecam placówkę w Krakowie na ulicy świętej kingi fachowa obsługa, idealne dobranie koloru epi.
|
![]() |
![]() |