|
2008-09-12 21:01:51
|
witamMam na imię Wojtek i jestem z okolic Gdańska, około dwóch lat temu szukałem informacji na temat sposobów poprawienia estetycznego wyglądu mojego lewego oka, które straciłem, gdy miałem nieco ponad rok w wyniku nieszczęśliwej zabawy ze starszą siostrą, bo nic z tamtego okresu nie pamiętam, byłem kilka razy w szpitalach ale nie zdawałem sobie sprawy z tego co wokół mnie się dzieje), skończyło sie na specjalnych soczewkach korekcyjnych (wówczas to nie znalazłem tej strony być może jeszcze wtedy nie istniała), poza tym nie miałem siły ciągłego zmieniania soczewek dla tak marnego efektu, o implancie oka w ogóle nie myślałem ponieważ z informacji, które zebrałem wynikało, że jest to tak sztuczna rzecz, która będzie się poruszała w wszystkie inne kierunki tylko nie w ten w który porusza się moje zdrowe oko lub w ogóle nie będzie dawać znaków życia, i że każdy od raz zauważy, że mam sztuczne oko, szukałem kiedyś ludzi podobnych do mnie ale ich nie znalazłem, dzisiaj ponownie do tego wróciłem, tym razem się udało, wielkie podziękowania dla osoby, która założyła ten serwis. Pozdrawiam.
|
|
2008-09-12 22:06:59
|
witamCześć, Fajnie, że jesteś; ja znalazłam "jednoocznych" parę dni temu i do tej pory nie zamykam tej strony, jeszcze nie moge ochłonąć od ilości informacji, życzliwości i chęci dzielenia się doświadczeniami, tak bardzo trudnymi; Wojtku, w Twojej opowieści jej 90 % prawdy o mnie, o moich przeżyciach, odczuciach, doświadczeniach i poszukiwaniach...tyle że jestem o 10 lat starsza i zapewne niestety bogatsza w fajne rzeczy, które z powodu mego okaleczonego oka umknęły; po 30 trudnych latach ciągle zbieram siły do normalnego funkcjonowania i postrzegania siebie w lepszym świetle; ja straciłam oko w wieku 5 lat i też nie pamiętam jak to fajnie jest patrzeć obcym prosto w oczy; trzymaj się, Ula
|
|
2008-09-12 23:00:50
|
witamW waszych wypowiedziach jest również 80% prawdy o mnie xD
|
|
2008-09-15 23:58:04
|
witam...i 90% prawdy o mnie :) Wojtek, jestem o rok starsza od Ciebie, a moja historia jest prawie identyczna :) Pozdrawiam Cię serdecznie, cieszę się, że jesteś :)
|