MENU

Forum - Witam serdecznie!

Witam serdecznie!

Witam serdecznie!

Cześć wszystkim :) Nazywam się Michał mam 28 lat, jestem z Gdańska. Interesuje się sportem i podróżami.

W 2005 roku w czasie bójki zostałem uderzony butelką w głowę tak niefortunnie ze szko dosłownie wbiło mi się w oko, przez co straciłem widzenie w prawym oku, od 2006 mam epiprotezę zrobioną w Warszawie u p. Wieremczuka.

7 lat trenowałem piłkę ręczną, niestety od czasu urazu zmuszony byłem zawiesić uprawianie tego sportu...

O stronce powiedziała mi moja Mama, gdyż trafiła na nią szukając informacji o zawodach, które można wykonywać bez widzenia na jedno oko.

Pozdrawiam serdecznie!

Witam serdecznie!

Hej Michał!

A czy z drugim okiem masz problemy? Może do gry w piłkę ręczną mógłbyś zakładać specjalne okulary, takie jak Karol Bielecki http://skroc.pl/5886 ? Chyba, że to jest za duże ryzyko. Przykro, że nie możesz robić tego co lubisz ale jest dużo sportów w których dobry wzrok nie jest tak bardzo wymagany. Ja np. lubię pływać :)

Witam serdecznie!

Hej.witamy !!! Ja np.biegam i pływam:-)jest wiele roznych form Aktywnosci,przedtem cwiczylem akrobatyke :-)serdecznie pozdrawiam

Witam serdecznie!

W reczna nie gram, bo bylo mi poprostu niewygodnie, dyskomfort byl za duzy(zla ocena ogleglosci itp), jesli chodzi o innego typu aktywnosc to jak najbardziej gram w noge, jezdze na rowerze