Forum - kolorowe soczewki
![]() |
kolorowe soczewki
|
|---|---|
| 2014-06-12 19:50:35 | kolorowe soczewkiDo Tomka.. napisz jak ci pasuje ta soczewka... czy dobrze dobrany kolor,i dobrze lezy a oku.. bo ja tez czekam na nią zamawianą we Wroclawiu wtym salonie optycznym... pozdrawiam.
|
| 2014-06-15 12:31:34 | kolorowe soczewkiWitam. W poniedziałek odebrałem soczewkę,kolor jest bardzo zbliżony do mojego,ktoś na pierwszy rzut musi się bardzo przyglądnąć żeby zobaczy różnicę.Na razie zakładam ją na parę godzin 4-6 ponieważ jest to ciało obce i żeby się oko pomału oswoiło.Generalnie jestem zadowolony bo jak ktoś nie wie że nie ma oka to się nie dowie,bo różnica jest bardzo mała Pozdrawiam. Milej niedzieli
|
| 2014-06-15 17:53:00 | kolorowe soczewkiNapisz jak się sprawuje w dłuższym użytkowaniu bo sam się przymierzam do zakupu. ___________ Najlepszeubezpieczenia pracownicze
|
| 2014-06-15 20:12:54 | Re: kolorowe soczewkit0mek:
ok! dzięki... napisze. pozdrawiam...
|
| 2014-07-11 18:29:58 | Re: kolorowe soczewkimichał65: Do Tomka.. napisz jak ci pasuje ta soczewka... czy dobrze dobrany kolor,i dobrze lezy a oku.. bo ja tez czekam na nią zamawianą we Wroclawiu wtym salonie optycznym... pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |

no i oczywiście czuję się pewnie.Ma nadzieję że soczewka wytrzyma długo bo naprawdę jest ok.Daj znać jak odbierzesz jak to u Ciebie wygląda.