MENU

Forum - Witam wszystkich

Witam wszystkich

Witam wszystkich

Pilnie,prosze o jakies wiadomosci. Poszukuje lekarzy do usuniecia oka i wszczepienia implantu,dr.Haszcz,Prost maja b.dlugie terminy,lekarzy z katowic w moim szpitalu nie polecaja. Syn mial mrozenie galki ocznej i po zabiegu powstaly powazne komplikacje,musimy natychmiast usunac oko z tym jak wiecie nie ma problemu lecz wszczepienie implantu to jest katastrofa. 21WIEK a tak malo lekarzy wie cos na ten temat.Moze ktos z was mial podobna operacje w norwegi,szwecji,polska czy w niemczech oczywiscie prywatnie.W lublinie maja popsuta aparature.Czy ktos moze mi polecic jakiegos lekarza mamy bardzo malo czasu a chcemy odrazu przy jednej operacji wszczepic implant. Prosze o pomoc was wszystkich.Pozdrawiam Iwona Moj email  iwona.kuchna@op.pl,tel.+47925 305 60.WYSLIJ SMS lub pusc gl.a ja oddzwonie

Witam wszystkich

Niestety nie pomogę (jeżdżę do Lublina i nie miałam do czynienia z innymi dobrymi specjalistami). Ale aż dziwne, że nikt się nie odzywa! Mam nadzieję, że szybko znajdziesz pomoc! Pozdrawiam

Witam wszystkich

Jesteśmy już po operacji i dzisiaj byliśmy u protetyka. Syn ma założoną protezę mamy problem po wejściu ze szpitala oko nie bolało po założeniu protezy po kilku godzinach oko zaczęło puchnąć, boleć a powieka zaczęła się robić sina. Proszę powiedzcie mi czy to jest normalne czy jest się czym niepokoić?
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Iwona