MENU

Forum - witam serdecznie

witam serdecznie

witam serdecznie

Jak miło, że nie jestem sama ze swoją chorobąĹ›miech

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów  

witam serdecznie

Witaj serdecznie. :) Napisz coś więcej o sobie. :)

witam serdecznie

Mam 22 lata. Studiuje finanse i rachunkowość na jednej z wrocławskich uczelni, poza tym pracuję.

Od urodzenia widziałam tylko na jedno oko (lewe). Po operacji w prawym oku mam tylko poczucie światła.

Ciesze się, że napisałaśĹ›miech 

Pozdrawiam 

witam serdecznie

Nie wiem jak mogłabym nie napisać. :)  Ja też studiuję, więc tym bardziej serdecznie Cię witam, bo coś nas łączy. ;) No, już Ci zazdroszczę tego poczucia światła. :p

Re: witam serdecznie

Dzaworitka:
Nie wiem jak mogłabym nie napisać. :)  Ja też studiuję, więc tym bardziej serdecznie Cię witam, bo coś nas łączy. ;) No, już Ci zazdroszczę tego poczucia światła. :p

Przez tyle lat już się przyzwyczaiłam do patrzenia na świat jednym okiem. I raczej nie ma nadziei, że coś się zmieni na lepsze ;)

witam serdecznie

Ja ciągle gdzieś na dnie świadomości skrywam nadzieję na lepsze. Wierzę, że jeśli nawet nie odzyskam nigdy wzroku w lewym oku to przynajmniej będzie ono wyglądało estetycznie, a ja będę mogła funkcjonować jak inni.

witam serdecznie

Również nie tracę nadziei, bo ona ona umiera ostatnia. ;) Mam nadzieję, że w Twoim przypadku szanse są większe na odzyskanie wzroku, bo u mnie ich nie ma. 

Pozdrawiam :)