|
Mój syn jest po przeszczepie rogówki
|
|
2013-05-08 11:36:29
|
Mój syn jest po przeszczepie rogówkiWitam i pozdrawiam wszystkich. Jestem mamą chłopca, który w zeszłym roku przeszedł bardzo poważną infekcję oka która zakończyła się pomyślnie przeszczepem rogówki. Obecnie stan oka jest dobry, jednak nadal jest pod kontrola Kliniki i musi regularnie przyjmować krople. Leczenie jest długie, kosztowne i pełne wyrzeczeń. Pozdrawiam wszystkich i służę radą i pomocą, a w szczególności proszę o kontakt osoby które przeszły podobną operację.
|
|
2013-05-19 11:54:42
|
Mój syn jest po przeszczepie rogówki WITAM .PISZESZ ŻE PRZESZLIŚCIE PRZESZCZEP MNIE TEŻ TO CZEKA. PROSZĘ NAPISZ KTO W LUBLINIE JEST DOBRY W TEJ DZIEDZINIE NO I OGÓLNIE CO MNIE CZEKA. Z GÓRY DZIĘKUJE
|
|
2013-05-20 17:47:12
|
Mój syn jest po przeszczepie rogówkiWitam serdecznie. Jeżeli chodzi o mojego syna, to był on operowany w Lublinie, przez Panią Dr. E. Rakowską, której jesteśmy wdzięczni za profesjonale podejście do pacjenta i za opiekę po zabiegu. Mój syn był operowany w trybie pilnym i podęcie decyzji o przeszczepie było natychmiastowe, dzięki czemu zostało uratowane oko i wzrok za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Operacja trwała około 2 godzin, potem kilka dni pozostał w Klinice. W chwili obecnej jest pod kontrola poradni okulistycznej i nadal przyjmuje krople (sterydowe). Szukam ludzi którzy, są po podobnych przejściach. Interesuje mnie twój przypadek, jeżeli masz ochotę to napisz coś więcej o sobie. Pozdrawiam
|
|
2013-05-22 15:57:23
|
Mój syn jest po przeszczepie rogówki WITAM ! U MNIE STOŻEK UWIDOCZNIŁ SIĘ W WIEKU 26 LAT W TEJ CHWILI MAM 40. CAŁY TEN CZAS CHODZIŁAM W SOCZEWKACH TWARDYCH KILKA TYGODNI TEMU ZROBIŁO MI SIĘ ZAMGLENIE NA JEDNYM OKU, MÓJ LEKARZ POWIEDZIAŁ , ŻE TO OSTRY STOŻEK I TRZEBA MYŚLEĆ O PRZESZCZEPIE, ALE W KLINICE JESZCZE MNIE NIE ZAKWALIFIKOWALI. DLA TEGO CHCIAŁAM DOBREGO LEKARZA KTÓRY SIĘ W LUBLINIE ZAJMUJE SIĘ PRZESZCZEPAMI, KTÓRY BY MI COŚ BLIŻEJ POWIEDZIAŁ.
|
|
2013-05-24 08:17:48
|
Mój syn jest po przeszczepie rogówkiJak wynika z moich obserwacji, to w Lublinie jest stosunkowo krótki okres oczekiwania, w porównaniu do innych Ośrodków. Musisz wiedzieć i być świadomy tego że przeszczep rogówki to naprawdę ostateczność. Rekonwalescencja jest długa i kosztowna, poza tym po operacji będziesz miał wiele przeciwskazań, zależy od tego czym się zajmujesz, ale mimo wszystko uważam że warto walczyć. 
|
 |
 |