MENU

Forum - Andrzej wita

Andrzej wita

Andrzej wita

Witam wszystkich z problemami wzroku.

Trafił mi się wypadek 02.06.2009 i przyznam, że do tej pory ciągle nie mogę sobie znaleźć miejsca. Może to z racji wieku - 48 lat - i pracy za którą zbytnio nie przepadam - handlowiec. Moje wykształcenie jest całkowicie inne, ale w zawodzie pracowałem tylko 2 lata. Dopiero wgryzam się w to forum, więc mam nadzieję znaleźć tutaj trochę dobrych rad. 

Tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Andrzej wita

Witaj Andrzeju, ja też jestem na forum nowa i co lepsze świetnie cię rozumie. Ja mam 36 lat i od stycznia jestem jednooczna. Wróciłam już do pracy i podobnie jak ty mam problemy z adaptacją w pracy. Ja swojej pracy nie lubiałam nigdy a teraz to juz wogóle ciężko się pracuje. Moja praca to cyferki i komputer a tu wzrok juz nie ten. O poszukanej nowej pracy mogę tylko pomarzyć bo mieszkam w małej miejscowości. Może faktycznie wiek też robi swoje bo człowiek mając dwadzieścia parę lat inaczej patrzy na świat. A z wiekiem wszysto się zmienia. Ale ja wyznaje teorię, że życie różne figle płata i te dobre oczywiście też. Więc nie łam się i mysl pozytywnie.

Ja na tym forum dowiedziałam się wielu potrzebnych mi rzeczy. I cieszę się, ze znalazłam się tu bo wszyscy wiedzą o czym ja piszę! Pozdrawiam cię i życze wielu pozytywnych myśli.