MENU

Forum - Dr Jaworski, Katowice, wszczepienie soczewki

Dr Jaworski, Katowice, wszczepienie soczewki

Witam, niedługo mam mieć zabieg wszczepienia soczewki i witrektomii. Stres mnie pożera niesamowicie. Byłoby mi bardzo miło gdyby wypowiedziały się osoby, które przeszły podobne operacje a także te, które leczyły się u doktora Jaworskiego.

Ja bym juz sie do niego nie udala, niewazne po co, nawet soczewek gotowych bym u niego nie kupila. A dlaczego? A dlatego, ze jest mily tylko, jesli mu placisz, jak zaczynaja sie problemy, to robi sie niemily, niecierpliwy i unika.

Oto przyklad :

http://jednooczni.org/forum/protezy/topic,327.html 

Ja miałem 2dni temu wszczep soczewki po witrektomii i usuniecie resztki oleju. Zabieg miałem wykonywany w Nowej Soli u Dr. Cywińskiego. Jeśli będziesz chcial więcej informacji napisz na gg 1760547

Ja jestem po zabiegu witrektomii z wszczepieniem sztucznej soczewki. Zabiegi mialam wykonywane w klinice w Katowicach.Dwukrotnie operowal mnie dr

Cywiński. Jeśli chodzi o sam zabieg to jest on zaliczany do tych ostatniej szansy przynajmniej tak mnie poinformował pan doktor. Natomiast jeśli chodzi o dr Jaworskiego to nie mam zdania bo gościa nie kojarzę. Decydując się na zabieg witrektomii mniej na uwadze że olej trzeba po jakimś czasie usunąć co wiąże się z kolejnym zabiegiem.