|
2011-04-06 11:44:25
|
Nowy na forumWitam wszystkich;) mam na imię kamil mam 27 lat,i jestem ze Słupska, trafiłem tu przypadkiem, przeglądałem forum i postanowiłem się zarejestrować , przyznam szczerze że nie myślałem że jest gdzieś w necie takie miejsce, moja historia zaczeła sie kiedy miałem 3 lata wtedy to moi rodzice zauwarzyli w moim prawym oku cos jakby błyszczenie z początku to zbagatelizowali myśląc że pewnie cos mi poprostu wpadło do oka, jedank to "błyszczenie " nie ustępowało więc postanowili zabrać mnie do okulisty i tak od okulisty trafiłem do onkologa bo okazało sie że jest to retinoblastoma , jednak na tyle pożno wykryta że lekarze dawali wtedy moim rodzicą mniej niż 50% szans na moje uratowanie. Przeszedełem całą drogę od chemioterapi przez naświetlanie aż po usunięcia tego oka . Pożniej leczyłem sie też w Polanicy zdrój w szpitalu chirurgi plastycznej celem odtworzenia oczodołu i przystosowania go do protezy bo od momentu usunięcia nie nosiłem protezy aż do 98 roku . Nie wiem jak wygląda sprawa u was, ludzi mi podobnych czy też spotykacie sie z tak wielka nietolerancją , a jeśli juz nie nie tolerancja to z bardzo nie przyjemną ciekawościa ludzi np na ulicy.... No ale cóż nikt z nas sobie życia niestety wybrać nie mógł , chciałbym tą drogą poznac ludzi z pomorza jeśli tacu tu są. Pozdrawiam was ;)
|