|
Nazywam sie Karol Bielecki
|
|
2010-09-01 03:02:40
|
Nazywam sie Karol BieleckiGdyby ktos mial jakies pytania,chetnie na nie odpowiem. Ze wszystkim mozna sobie poradzic niczym sie nie przejmujcie szkoda na to czasu. Tak jak gdzies juz mowilem nie pozwole na to aby moj wypadek cokolwiek zmienil w miom zyciu zycze i wam wytrwaosci i wiary w siebie !! Pozdrawiem bede tu czasami zagladal w miare mozliwosci.
|
2010-09-01 07:05:42
|
Nazywam sie Karol Bieleckiczesc Karol, to Ty jestes tym znanym sportowcem? Witamy na naszym forum ! Coz za zaszczyt nas spotkal.... powodzenia zycze - wpadaj do nas jak najczesciej :)
|
|
2010-09-01 15:00:16
|
Nazywam sie Karol BieleckiCżeść Karol Trzymałem za Ciebie kciuki po tym koszmarnym wypadku, cieszę się, że nie poddałeś się. Pozdrawiam
|
2010-09-01 15:02:38
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj Karol Moich trzech synków uwielba grac w piłkę. Niestety Piotruś ze wzgledu na oczko nie może na razie kopać piłki. Jesteś dla nas wielkim przykładem, ze jak coś sie bardzo pragnie to można to osiągnąć. pozdrawiam
|
2010-09-01 18:04:41
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitamy fajnie,ze do nas wpadles:)
|
|
2010-09-03 10:58:18
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj Karolu! Mam prośbę mój synek 7 letni ma uszkodzone oczko (wybuch petardy), przymierzamy się do implantu, jest bardzo aktywnym chłopcem i zależy mi na informacji gdzie mogę na zamówienie zrobić mu okulary ochronne żeby mógł spokojnie grać (jakieś namiary) i druga prośba na czy polega masaż, rehabilitacja oka u Bartusia gromadzi się limfa i oko i okolice ma opuchnięte. Będę bardzo wdzięczna za informację. Pozdrawiam ciepło mama Bartka
|
|
2010-09-03 13:59:59
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj serdecznie! Jesteś świetnym sportowcem i najważniejsze nie poddałeś się! Życzę wytrwałości i samozaparcia. Miło widzieć Cię na tym forum:)
|
|
2010-09-03 18:49:08
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj Karol! Ciesze sie, ze odwiedziles nasze forum! Bardzo Cie podziwiam, za Twoje sportowe dokonania i oczywiscie, za to ze nie poddales sie i wrociles do gry, i to z wielkim sukcesem! Pozdrawiam Cie serdecznie!
|
|
2010-09-05 12:36:12
|
Nazywam sie Karol BieleckiKarolu, jesteś moim idolem ;) za swoją postawę. Gartulacje i podziwiam Cie , trzymam kciuki :)
|
2010-09-05 23:18:37
|
Nazywam sie Karol BieleckiNo witam Karolu, taka medialna osoba, jaki zaszczyt.............jesteś moim idolem, kocham Cię - masz żonę? hihi  Oby wszystko było u Ciebie dobrze, POWODZENIA
|
|
2010-09-26 00:10:28
|
Nazywam sie Karol BieleckiPamiętam jak 24 czerwca zeszłego roku podjechałeś na ul. Wspólną w Kielcach, kolega nawet sobie zrobił z tobą zdjęcie i zapytał o perspektywy przenosin do Vive... Dziś Ja - z wykształcenia informatyk, marzący niegdyś o studiach na AWF, "jedzie na jednym wózku" z medalistą mistrzostw świata... W wyniku urazu z pewnością w przyszłości doświadczysz wielu mniej, lub bardziej zabawnych sytuacji. Mi szczególnie w pamięci zapadło uderzenie nauczyciela w szczękę podczas próby przyjęcia piłki na meczu w siatkówkę, "niewidzialna pięść" na dyskotece, czy w końcu mucha wpadająca do oka po zrobieniu kilku tysięcy żąglerek... nie mówiąc już o jeździe samochodem. No ale w końcu nauczyłem się żyć ostrożnie i myślę że tobie też to się uda. Powodzenia!
|
|
2010-09-27 22:40:58
|
Re: Nazywam sie Karol Bieleckinie mam pojecia na czym polega ten masaz musisz zapytac lekarza. co do okularow moge pomoc podam ci linki do stron i popatrze na to co ja mam moze cos bedzie pasowalo. jutro pojutrze napisze cos wiecej w temacie. pozdrawiam
|
|
2010-09-27 22:47:26
|
Nazywam sie Karol Bieleckihej dzieki za mile slowa, ja sie ciesze ze nic w moim zyciu sie nie zmienilo to byl moj cel i go osiagnalem. Zycze wam radosci kazdego dnia z najmniejszych rzeczy. Doceniajmy!!! 
|
|
2010-09-29 16:35:11
|
Nazywam sie Karol Bieleckihttp://www.sportrx.com/search_results.asp?type=brand&brand=rec%20specs to sklep gdzie mozna kupic okulary ochronne.
|
|
2010-10-29 23:45:32
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj, Podziwiam Ciebie za to jaki jesteś. Pozdrawiam i życzę powodzenia na boisku
|
2010-10-30 12:42:09
|
Nazywam sie Karol Bieleckirespekt karolu.. wydaje mi sie ze najwiecej pytan bede mial wlasnie do ciebie..chodzi mi wlasnie o sport i paniczny lek o drugie (zdrowe oko).pozdrawiam
|
|
2010-10-30 16:51:13
|
Nazywam sie Karol Bieleckiwitam jestem pełen podziwu. mam pytanie. mam wadę wzroku a chciałbym podobnych okularów do gry w piłkę. móglbyś odpisać jakiej są firmy
|
|
2011-02-12 16:52:35
|
Re: Nazywam sie Karol Bieleckikola82: Gdyby ktos mial jakies pytania,chetnie na nie odpowiem. Ze wszystkim mozna sobie poradzic niczym sie nie przejmujcie szkoda na to czasu. Tak jak gdzies juz mowilem nie pozwole na to aby moj wypadek cokolwiek zmienil w miom zyciu zycze i wam wytrwaosci i wiary w siebie !! Pozdrawiem bede tu czasami zagladal w miare mozliwosci.
Witam Witam! Dzisjaj również postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Ja po podobnym wypadku w roku 2008 utraciłem wzrok w lewym oku. Jak dowiedziałem się o Twoim wypadku bardzo Cię wspierałem pisząc listy na forum konta nasza - klasa. Ale nie doczekałem się odpowiedzi. Być może było to konto fikcyjne. W chwili obecnej również przyzwyczaiłem się do normalnego życia - oby nie było gorzej. Będę wspierał wszystkich ponieważ będąc po wypadku również potrzebowałem wsparcia a czasem od znajomych zamiast wsparcia dostawałem cios, który wskazywał mnie na nidołężność . Pozdrawiam Gorąco!
|
2011-02-12 21:52:05
|
Nazywam sie Karol BieleckiSERDECZNIE WITAM Życze samych sukcesów i wytrwałości 
|
|
2011-02-27 18:50:14
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitam cie karolu na anszym forum.... niesamowite a zrazem przykre że musiales do nas dołaczyc,,,,pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie!!!!!!!
|
|
2011-06-19 13:15:03
|
Nazywam sie Karol Bieleckiwitam, jak to jest z zdolnością? lekarze bez problemu zgodzili się na dalszą kontynuacje kariery ??
|
|
2011-06-19 19:54:14
|
Nazywam sie Karol BieleckiWitaj Karolu, czy wracając do sportu nie miałeś obaw, że coś się może stać ze zdrowym okiem? Jak sobie poradziłeś z takim lękiem?
|
2011-06-19 23:27:31
|
Nazywam sie Karol Bielecki...
|
2012-01-21 16:51:49
|
Nazywam sie Karol Bieleckihttp://www.youtube.com/watch?v=3InCawNeq_o Wie ktoś co Pan Karol miał zrobione z okiem?, bo wygląda naprawde super Teraz to oko, ciekawe... :)
|
2012-01-21 18:53:13
blushpoludnie Polski :)Posty: 56
|
Nazywam sie Karol BieleckiCzytalam, ze po kilku operacjach, oleju silnikowym itd. ze wzgledu na stan zapalny w ostatecznosci w niemieckiej klinice usuneli mu pozostalosci galki ocznej. Ma 2 protezy, jedna do gry a druga na co dzien. Wyglada to na prawde fajnie. Jednak dobrzy lekarze jesli chca to potrafia zdzialac cuda ;)
|
2012-01-21 19:06:03
|
Nazywam sie Karol Bieleckihmm widzac taki film zaczynam zastanawiac sie czy lepiej miec proteze, czy tez swoje oko, ktore jest po wypadku i bedzie wygladac z czasem jeszcze gozej...tylko nikt nie da pewnosci, ze usuniecie oka i pozniej dobranie tej protezy da efekt podobny do oka zdrowego, musza taka operacje wykonywac lekarze, ktorzy wiedza, co robic i pozniej dobrac proteze...
|
|
2012-01-21 22:15:04
|
Nazywam sie Karol BieleckiA ja gdzies kiedyś doczytałam, że Karola Bieleckiego na początku, zaraz po wypadku operował nasz nieoceniony dr Haszcz :)
|
2012-01-22 03:33:01
|
Re: Nazywam sie Karol Bieleckiblush: hmm widzac taki film zaczynam zastanawiac sie czy lepiej miec proteze, czy tez swoje oko, Dokładnie mam to samo heh. Tylko wlasnie, nie wiadomo czy wyjdzie tak jak oczekujemy, a odwrotu juz nie ma. Pożyjemy zobaczymy, kiedyś to bedzie juz pewnie przymus. A u Pana Karola naprawde fajnie to wygląda :)
|
2012-01-22 23:58:00
|
Nazywam sie Karol BieleckiPozostaje ogladanie, ze u niektorych fajnie to wyglada ;) oraz liczenie na to, ze dozyjemy bezproblemowego przeszczepu oka lub wstawia nam idealna proteze :)
|
|
2012-01-23 10:17:33
|
Nazywam sie Karol BieleckiA ja Wam powiem tak, ze ja osobiscie troche zaluje ze tak dlugo zwlekalam z operacja (implantacja) bo pewnie wczesniej efekt bylby znacznie lepszy.
|
2012-01-24 22:18:25
|
Nazywam sie Karol Bieleckivivian: Patrzac na twoje foto w galerii lub w watku o epi uwazam, ze i tak jest dobrze. Teraz to pewnie kwestia dopasowania odpowiedniej protezy tak zeby byla wieksza i oko nie szlo w gore tylko bylo na takiej samej wysokosci, co normalne. Kolor wyglada na bardzo dobrze dopasowany Nie znam sie na tym wiec trudno oceniac ale robilas to dosc niedawno, pewnie jest tez kwestia dopasowania odpowiedniej protezy oraz hmm przyzwyczajenia oczodolu, nie wiem czy dobrze mysle...Chyba rzadko jest tak, ze odrazu bedzie super, trzeba probowac dalej, mozesz miec jeszcze tych protez kilka - to nie mialo byc dolujace :) kazda nastepna lepsza! patrzac na foty np Irka nie widac zadnej roznicy i tak tez pewnie bedzie u Ciebie:) hmm zaczynam coraz bardziej o tym myslec i to mnie przeraza :)...wiesz moze do ktorego lekarza warto pojsc zeby dowiedziec sie jakby to bylo u mnie z usunieciem oka i epi?
|
|
2012-01-24 22:58:12
|
Nazywam sie Karol BieleckiDzięki za miłe słowo :) ja ogólnie to chyba nawet jestem zadowolona choć rzeczywiście wolałabym, ze oko było większe bo asymetria jest i to spora.Ale planuję rzeczywiście odczekać i zrobić sobie kolejną epi, moze będzie lepiej :) Kolor rzeczywiście niczego sobie. A Ty planujesz tylko usunięcie oka czy implantację? ja poddawałam się zabiegowi u dr Haszcza i wczęsniej byłam u niego na konsultacjach. Szczerze mi wtedy powiedział, że oko nigdy nie będzie tej samej wielkości jak to drugie ale on widzi wskazania do zabiegu bo efekt powinien być lepszy. Czyli uczciwie przedstawił swoje stanowisko i w zasadzie jego prognozy się sprawdziły. Więc w sumie mogę go polecić. jak to jest z innymi lekarzami to nie wiem :)
|
2012-01-25 17:45:43
|
Nazywam sie Karol BieleckiDzieki za odpowiedz. U mnie lewe oko jest po wypadku, widze ciemnosc, zrenica jest jakby rozlana na pol oka... teraz dodatkowo robi sie zacma oraz oko plynie w lewo jak jest zmeczone a prawie zawsze jest zmeczone bo zyje a nie spie przez 24h...Myslalam zeby isc dowiedziec sie czy z ta zacma na pewno nic nie da sie zrobic bo w przyszlosci bedzie jeszcze wieksza, wlasnie dzwonilam dzis do jednej kliniki i zastanawiam sie czy tam w wogole jechac...nie sadze zeby wizualnie dalo sie cos poprawic a oko bedzie gozej wygladac...moze pojade zeby upewnic sie i miec chociaz jasnosc jesli chodzi o zacme...
|
2012-01-25 17:49:11
|
Nazywam sie Karol BieleckiJesli nic nie mozna zrobic to usuniecie oka i proteza jest jedyna sensowna szansa na to aby oko wygladalo normalnie...
|
|
2012-01-25 19:10:25
|
Nazywam sie Karol Bieleckia "zwykłej" epi już probowałaś?
|
2012-01-25 19:53:43
|
Nazywam sie Karol Bieleckihmm masz na mysli taka epiproteze zakladana na swoje chore oko? nie, nie wiem tez jakie kwalifikacje trzeba to tego spelniac i w jakim stanie ogolnym musi byc oko...
|
|
2012-01-26 12:27:34
|
Re: Nazywam sie Karol Bieleckiblush: hmm masz na mysli taka epiproteze zakladana na swoje chore oko? nie, nie wiem tez jakie kwalifikacje trzeba to tego spelniac i w jakim stanie ogolnym musi byc oko... Tak właśnie o takiej myślałam. Dokładnie też nie wiem ale okulista na pewno powinien wiedzieć-może warto spróbować?Ja musiałam zamienić oko na implant ponieważ akurat u mnie epi się nie przyjęła ale może u Ciebie będzie inaczje, mnóstwo ludzi z powodzeniem nosi epiprotezy :)
|
 |
 |