Forum -
![]() |
Wszystkie posty użytkownika marzenakotka |
|---|---|
| 2010-09-09 12:00:46 | Pytanie na prawo jazdy.na kategorie B osoby jednooczne mogą zdawać od 18 roku życia, bo pomimo utraty widzenia przestrzennego mamy lepsze widzenie niż osoba widząca na oba z jakimś defektem np. oczopląsem. Z takim zaburzeniem nasze prawo nie pozwala na nabycie prawa jazdy. Ja jestem jednooczna, mam prawko i w ogóle mi to nie przeszkada w byciu kierowcą, tyle tylko że oceniając odległość jestem bardziej ostrożna. Pozdrawiam
|
| 2010-09-08 12:34:09 | Kiedy macie urodziny?Wiosenny 25 kwietnia:)
» przejdź do wątku
|
| 2010-09-04 15:02:39 | Gdzie na operację???ja mam zaćmę pooperacyjną i małego zeza, rzuca sie w oczy, nie da się tego ukryć. Udam się do doktora Haszcza i zobaczymy co mi powie. Pozdrowienia:)
|
| 2010-09-03 14:15:10 | Gdzie na operację???» przejdź do wątku
|
| 2010-09-03 13:59:59 | Nazywam sie Karol BieleckiWitaj serdecznie! Jesteś świetnym sportowcem i najważniejsze nie poddałeś się! Życzę wytrwałości i samozaparcia. Miło widzieć Cię na tym forum:)
|
| 2010-08-31 10:36:42 | Gdzie na operację???o to dziękuję, poszukam tego doktora i zadzwonię,dowiedzieć się co można w mojej sytuacji zrobić. Moje oko nie należy do najmniejszych więc pewnie epi nie wchodzi w grę Pozdrawiam
|
| 2010-08-30 11:10:26 | Gdzie na operację???Witam! Miałabym pytanie, bo już od dawna nie interesowałam się niczym związanym z okulistyką, nawet na zwykłego okulistę nie mogę normalnego trafić(w zwykłych przychodniach mówią: przecież i tak nic nie da się zrobić dla poprawy widzenie, ale ja to wiem, teraz kosmetyka oka wchodzi w grę)... Ja również nie widzę na jedno oko i drażni mnie wyląd jego, gdyż jest po paru operacjach(nieudanych)i zrobiła mi się zaćma która wygląda nieestetycznie. Jakie są warunki dostania się na wizytę do tego dr z Lublina? On przyjmuje prywatnie czy normalnie w przychodni?Chciałabym się kogoś poradzić w sprawie mojego oka, co dałoby się zrobić. Pozdrawiam :))
|
![]() |